SI
080 88 09 080 88 09

Obvestila

April 2016
6. 4. 2016

Velenje – zeleno in sončno mesto s čudovito Velenjsko plažo

Velenje je mlado in sodobno mesto, v katerem se prepletajo zgodbe preteklosti in poti sedanjosti. S ponosom ohranjamo rudarsko tradicijo, hkrati pa sledimo novim trendom in skrbimo, da v Velenju prav vsakdo lahko počne kaj zanimivega.
Preberi več
Avgust 2015
25. 8. 2015

Jadranske igre na Velenjski plaži

V petek, 28. avgusta, se bo ob 19.30 na Velenjski plaži pred čolnarno začelo polfinalno tekmovanje Jadranskih iger, na katerem bo sodelovala tudi velenjska ekipa z imenom Pozojčki.
Preberi več
Julij 2015
9. 7. 2015

Od jutri boljši nadzor na Velenjski plaži

Od jutri, 10. julija, naprej bodo na vstopu na Velenjsko plažo in tudi v vodi ob vodnem parku prisotne osebe, ki bodo urejale promet na neprometnih površinah in skrbele za varno uporabo igral v vodnem parku. Zaradi nepredvidenih stroškov bomo od jutri začeli zaračunavati uporabnino, ki bo znašala 2 evra za vsak vstop z avtomobilom na parkirišče. Izkupiček od parkirnine bomo namenili za poplačilo stroškov, ki bodo nastali zaradi dodatnega osebja, ki bo urejalo promet in varno uporabo vodnih igral.
Preberi več
1. 7. 2015

Na Velenjski plaži sedaj tudi vodni park

Velenjska plaža je v prvih počitniških dneh privabila že precej kopalcev. Od danes dalje pa je vsem obiskovalcem plaže za brezplačno uporabo na voljo tudi vodni park na Velenjskem jezeru. Vodni park na Velenjski plaži ob Velenjskem jezeru bo odprt vsak dan od 10. do 19. ure. V tem času bo prisoten tudi reševalec iz vode.
Preberi več
1. 7. 2015

Dobrodošli na novi spletni strani »Jezera Velenja«

Pobrskajte med zanimivimi vsebinami, kjer boste našli aktualno dogajanje na jezerih in v okolici ter najpomembnejše dogodke, ki so namenjeni tudi turistični promocijo lokacije. Prav tako vam spletna stran ponuja vse informacije o novem projektu Mestne občine Velenje – Razvojne priložnosti velenjskih jezer, katerega namen je izkoristiti potencial tega čudovitega naravnega okolja, zato smo tudi odprti za predloge in ideje. Uživajte v poletju in se vidimo na jezerih.
Preberi več